Turvalliset ja varmat louhintatyöt Jalasjärveltä

Ota yhteyttä

Kivimies Infra Jalasjärveltä hoitaa louhintatyöt osaavasti. Teemme muun muassa kallio- ja kanaalilouhintaa sekä erilaisia räjäytystöitä yksityis- ja yritysasiakkaille sekä kunnille ja kaupungeille. Palvelemme luotettavasti ja yksilöllisesti haastavissakin työkohteissa ja hoidamme sekä suuret että pienet louhintatyöt.

Pääasiallinen toiminta-alueemme on noin 100 kilometrin säteellä Jalasjärveltä, Kurikasta, mutta hoidamme louhintaurakoita asiakkaiden tarpeiden mukaan myös muualla Suomen alueella. Kysy lisää tai pyydä rohkeasti tarjous palveluistamme!

Monipuoliset louhintapalvelut

Palveluihimme kuuluvat kalliolouhinnat ja muut louhintatyöt laidasta laitaan muun muassa yksityisten rakentajien, rakennusalan yritysten ja kuntien sekä kaupunkien tarpeisiin.

 

Louhinta hoidetaan joko räjäytyksillä tai muulla metodilla, kohteesta riippuen. Saat kauttamme muun muassa:

  • Kalliolouhinnan

  • Kallioiden avo- ja tasolouhinnat

  • Kanaalilouhinnat

  • Kallioiden poraukset

  • Erilaiset räjäytystyöt.

Palvelemme yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan, joten kerro meille lisää kohteesta ja tarvittavista töistä, niin annamme sinulle tarkemman hinta- ja aikatauluarvion. Annamme myös mielellämme lisätietoa palveluistamme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä tiimiimme, jos sinulla on kysyttävää.

Ammattitaitoinen henkilöstö, laadukas kalusto ja sujuva palvelu

Louhintapalvelut ovat tarpeen esimerkiksi erilaisissa suurissa ja pienissä rakennusprojekteissa sekä kunta- ja kaupunki-infrastruktuurin rakentamisessa.

 

Esimerkiksi omakotitalon tai suurempien rakennusten rakentaminen voi vaatia kallionlouhintaa, ja tieprojekteissa kalliota joudutaan usein louhimaan rakennettavan tien tieltä. Kanaalilouhinnoissa kalliota taas räjäytetään esimerkiksi putki-, kaapeli- tai viemäriverkoston rakentamista varten.

 

Yrityksellämme on hallussaan kaikki tarvittavat luvat räjäytyksiä ja muita louhintojen vaatimia toimenpiteitä varten, ja kalustoomme kuuluu esimerkiksi poravaunu. Hoidamme räjäytykset täysin turvallisesti kaikenlaisissa kohteissa ja pidämme huolen siitä, että lopputulos vastaa asiakkaan toiveita.